De ce să alegeți serviciile noastre de spălat covoare?

Pentru că:

1. Având în vedere ca avem o experienta de 5 ani in domeniu, am avut timp suficient sa testam o gramada de metode care au functionat si foarte multe care nu au functionat si in acest moment putem sa va oferim CEA MAI BUNA SOLUTIE de pe piata.

2. Oferim TRANSPORT GRATUIT de la domiciliu.

3. Fiind spalatorie profesionala de covoare, avem un SPATIU SPECIAL AMENAJAT PENTRU SPALAREA COVOARELOR. Astfel covoarele nu se vor pata cu uleiuri sau alte mizerii provenite de la masini.

4. Va scutim de chinul batutului de covoare! Cu ajutorul batatorului/desprafuitorului profesional de covoare ELIMINAM ORICE FIR DE PRAF!

5. Covoarele se spala pe GRILAJE SPECIALE, pentru ca mizeria sa se scurga din covor.

6. Solutiile profesionale pe care le utilizam NU ATACA TESATURILE SI NICI CULORILE chiar daca sunt utilizate in mod repetat.

7. Covoarele sunt clatite intr-o centrifuga speciala pentru a ELIMINA MURDARIA si solutiile utilizate la spalare in proportie de 99%. Rezultatele unei clatiri eficiente sunt cunoscute fiecarei gospodine de la procesul de spalare al hainelor in masina de spalat.

8. Covoarele se usuca pe suporti speciali pentru a nu le deforma.

9. Daca covoarele nu sunt uscate perfect, acestea primesc un miros neplacut si persistent. Aceasta problema nu o veti mai avea, deoarece in uscatoria noastra profesionala temperatura este ajustata si controlata cu ajutorul unui calculator si COVOARELE SE VOR USCA IN PROPORTIE DE 100%.

10. Pentru ca disconfortul cauzat de lipsa de covoare sa fie cat mai mic, GARANTAM LIVRAREA LA TERMENUL STABILIT.

11. Pentru orice intrebari, nelamuriri sau alte informatii va stam la dispozitie pe adresa de facebook.

12. Daca vrei ca masina ta de spalat sa aiba o durata de viata indelungata, nu o forta spaland paturi si pilote. Le spalam si pe acestea la un pret rezonabil !

net-calculator

Preluam / livram la domiciliu (Covoare, Paturi, Pilote, Lenjerii de pat si alte textile) in SIBIU, SIGHISOARA. Informatii si programari: 0742.989.491

spalatorie-covoare-sibiu